bij Stevens Wonen

Haarden en kachels

Stevens Wonen Haarden en kachels

Bij Stevens Haarden en Kachels in Klazienaveen vindt u een enorm aanbod speksteenkachels, houtkachels, gashaarden, elektrische haarden en pelletkachels in diverse stijlen. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en denken met u mee naar een geschikte oplossing.

Houtkachels Gaskachels Elektrische kachels

Welk interieur u ook heeft en wat uw smaak ook is, u vindt bij Stevens Haarden een passende houtkachel. Als u in onze royale showroom komt waar diverse houtkachels staan opgesteld, begrijpt u waarom. Onze collectie houtkachels is ronduit uniek. De houtkachels variëren van klassiek tot strak design, voor ieder wat wils. Op deze pagina kunt u onze houtkachels alvast bekijken en u laten inspireren.

Ook een houtkachel is vaak goed te combineren met een schouw. Bekijk een selectie van onze schouwen en kom naar de showroom voor alle mogelijkheden

Stevens Haarden verkoopt uitsluitend houtkachels van gerenommeerde fabrikanten. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Een houtkachel wordt onder meer geselecteerd op kwaliteit, levensduur, rendement, afwerking, besturing en design. En, heel belangrijk: de ruit van de houtkachel moet natuurlijk schoon blijven! Ook dat is kwaliteit. Bekijk hieronder onze collectie houtkachels!

Elektrische haarden van Stevens Wonen: innovatief en sfeervol

Wilt u geen hout- of gaskachel plaatsen? Kies dan voor een elektrische haard van Stevens haarden. Elektrische haarden of ook wel elektrische sfeerhaarden hebben een levendig en bedrieglijk echt vlammenspel. De meeste modellen elektrische haarden hebben een verwarmingsfunctie. Als u deze inschakelt, verspreidt de elektrische haard een aangename warmte. En... u heeft geen rookkanaal of schoorsteen nodig. Doe de stekker van de elektrische haard in het stopcontact en geniet van het vlammenspel.
 

Verscheidenheid aan elektrische haarden

In onze showroom ontdekt u hoeveel verschillende modellen elektrische haarden er zijn. Veel modellen zijn uitstekend te combineren met een schouw

Afvoermateriaal nodig? Ook verkrijgbaar bij Stevens Wonen

Natuurlijk leveren we ook voor uw kachel de juiste afvoermaterialen. Het gaat hier om uitsluitend kwaliteitsproducten, welke perfect aansluiten op de door u gewenste haard of kachel. Onze productspecialisten kunnen u ook hierin voorzien van een passend advies.

Voor informatie en prijs kunt u met al uw vragen kunt altijd een situatieschets mailen naar info@stevenshaarden.nl Vermeld in uw aanvraag altijd een telefoonnummer, zodat we u kunnen bereiken voor vragen over de situatie zodat we u het beste van dienst kunnen zijn.

Ook u bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom, waar we u de haarden met de materialen kunnen laten zien. Onze mensen kunnen u dan gelijk voorzien van een passend advies en dit alles voor een scherpe prijs.

 

Als Premium Partner van Kachels.nl helpt Stevens Wonen u online oriënteren

Haarden en kachels zijn er in talloze uitvoeringen. Gas, hout, pellets of elektrisch, ingebouwd of toch vrijstaand: mogelijkheden te over. Het kan daarom zomaar gebeuren dat je tijdens je zoektocht naar een kachel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is er Kachels.nl: een online inspiratieplatform voor iedereen die zich oriënteert op de aanschaf van een haard of kachel.

Kachels.nl biedt een enorme database met unieke foto’s van duizenden haarden en kachels in allerlei interieurs. Een slim algoritme bepaalt jouw persoonlijke stijl. Hierdoor krijg je gepersonaliseerde stijlsuggesties. Met Kachels.nl verdwaal je niet meer in onoverzichtelijke websites. Het platform biedt meerdere manieren om jouw persoonlijke smaak te bepalen. Bewaar al jouw favorieten op je persoonlijke moodboard of stuur jouw wensen alvast naar ons door.

De 6 voordelen van Kachels.nl

stevens haarden 6.jpg

Kachels.nl is een samenwerking van de beste haarden- en kachelspeciaalzaken in Nederland. De deelnemende haardenspecialisten dragen de titel van ‘Premium Partner’. Een Premium Partner is een haardenspecialist die door Kachels.nl speciaal geselecteerd is uit de Nederlandse kachelbranche. Het Premium Partner-keurmerk krijg je niet zomaar: Premium Partners worden zorgvuldig geselecteerd. Bij een Premium Partner ben je daarom altijd verzekerd van zes voordelen:

1. Showroom

Als Premium Partner van Kachels.nl hebben we daarom een representatieve showroom waar je volop haarden en kachels ziet branden.

2. Expertise

Bij de aankoop van een kachel komt meer kijken, denk bijvoorbeeld aan rookgasafvoer of een juiste stookwijze. Hierbij kunt u profiteren van de expertise van Stevens Haarden.

3.Jouw gids

Stoken op hout, gas, pellets of toch elektrisch? De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Je wilt echter wel een kachel die helemaal bij jou past. Bij Stevens Haarden ben je daarom verzekerd van de beste hulp bij de selectie van jouw droomhaard.

4.Interieuradvies

Stevens Haarden houdt rekening met de stijl van jouw woning. Design en functionaliteit komen zo samen tot een sfeervol eindresultaat.

5.Veiligheid

Voor elke kachel en elke situatie gelden weer andere eisen. Je moet erop kunnen vertrouwen dat de kachel veilig is en het is daarom belangrijk dat een kachel vakkundig geïnstalleerd wordt.

6.Betrokken

Ook na de aanschaf van de haard kun je bij de Premium Partner terecht voor vragen of advies. De Premium Partner begrijpt hoe waardevol jouw kachel is en staat voor, tijdens en na aanschaf van de haard voor je klaar.

Wil je geholpen wordt door een betrokken expert die jou begrijpt en uitgebreid de tijd voor je neemt? Dan ben je bij Stevens Haarden aan het goede adres.Alle Premium Partners zijn te vinden op Kachels.nl. Je herkent een Premium Partner aan het kunststof bordje met het Premium Partner-keurmerk.

Neem contact op met Stevens Wonen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!