De merken van Stevens Wonen

Stevens Wonen in de regio Klazienaveen, Emmen, Coevorden en Borger heeft voor jou de mooiste merken geselecteerd. Ontdek wat de merken voor jouw interieur kunnen betekenen! De merken zijn zo geselecteerd dat er voor iedere stijl en voor ieder interieur iets passends te vinden is. Laat je online inspireren of kom naar de winkel en ervaar het zelf.

logo_de_toekomst.png
De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk en dat garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.
Stevens_logo_Berger.png
PARFUM BERGER, Een andere manier om uw interieur te parfumeren...
Stevens_logo_element4.png
De vele mogelijkheden van haard Element4
Stevens_logo_Richmond.png
Meubels en woonaccessoires, sfeervol, luxe en elegant.
Stevens_logo_Global.png
Compacte haarden, aantrekkelijk geprijsd met een gegarandeerde kwaliteit.
Stevens_logo_I_Luce.png
Inlight your live met de lampen van I Luce.
Stevens_logo_HK.jpg
Hjort Knudsen is de ontwikkelaar en eigenaar van verschillende gepatenteerde technieken die tot doel hebben het comfort van de gebruiker te verbeteren. Hjort Knudsen produceert ook veel van zijn eigen ontwerpen, van de klassieke bank en stoel tot gestoffeerde meubels in een eigentijdse designstijl.
Stevens_logo_KM.png
Koopmans Meubelen Geldermalsen heeft voor elk interieur passende meubelen!
Stevens_logo_Maxfurn.png
De kernactiviteit van Maxfurn bestaat uit het continu ontwikkelen en realiseren van vlot verkopende meubelproducten ten behoeve van de Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse markt.
Stevens_logo_HK.jpg
Jøtul is één van ‘s werelds oudste fabrikanten van kachels, inbouwkachels en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is gebaseerd op meer dan 160 jaar lange traditie van het verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook