Merk logo

Merk bij Stevens Wonen in Klazienaveen

Element4 is een op en top Nederlands merk. We werken praktisch en nuchter, maar wel met een sterke focus op design. Dat zorgt ervoor dat onze haarden wereldwijd geliefd zijn onder designers, architecten en trendbewuste consumenten.

Image slide
Merk bij Stevens Wonen in Klazienaveen
Stevens Wonen adviseert u over de vele mogelijkheden die element4 u kan bieden.
Image slide

De kracht van Element4

Zoals het echte ‘Dutchies’ betaamt, is techniek bij ons een belangrijk aandachtspunt. Kiest u voor een haard van Element4, dan profiteert u van de meest vooruitstrevende technische features: de haarden zijn efficiënt in gebruik, op afstand bedienbaar en beschikken over een aanpasbaar vlambeeld.


Maak een afspraak

Onze aanpak

Één blik op onze haarden maakt het al duidelijk: ze trekken de aandacht, maar zijn tegelijkertijd bescheiden in hun uitvoering. Dit sluit volledig aan bij onze bedrijfsfilosofie. We hebben mondiale doelstellingen, maar blijven altijd die no-nonsense haardenfabrikant uit Nederland. Een hoogwaardig design en een laagdrempelig karakter; dát is waar wij voor staan!

Welke haard past bij u? Stevens Wonen helpt u verder..

Geef uw interieur extra warmte en sfeer en maak een keuze uit de uitgebreide collectie van Element4. Op zoek naar een buitenhaard? Maak dan kennis met onze spraakmakende outdoor-collectie!


Neem contact op met Stevens Wonen