Merk logo

Merk bij Stevens Wonen in Klazienaveen

Hjort Knudsen is de ontwikkelaar en eigenaar van verschillende gepatenteerde technieken die tot doel hebben het comfort van de gebruiker te verbeteren. Hjort Knudsen produceert ook veel van zijn eigen ontwerpen, van de klassieke bank en stoel tot gestoffeerde meubels in een eigentijdse designstijl.

Image slide
Merk bij Stevens Wonen in Klazienaveen
Danish Design bij Stevens Wonen!Kies voor comfort op het hoogste niveau bij Stevens Wonen!

DEENS COMFORT SINDS 1973

Hjort Knudsen, opgericht in 1973, is een Deens familiebedrijf voor meubels, gebaseerd op innovatie en goed vakmanschap.

We ontwerpen, produceren en verkopen meubels aan onze retailklanten in heel Europa. Het bedrijf heeft een reputatie in de meubelindustrie omdat het voorop loopt op het gebied van innovatie. Hjort Knudsen is de ontwikkelaar en eigenaar van verschillende gepatenteerde technieken die tot doel hebben het comfort van de gebruiker te verbeteren. Hjort Knudsen produceert ook veel van zijn eigen ontwerpen, van de klassieke bank en stoel tot gestoffeerde meubels in een eigentijdse designstijl.


Maak een afspraak

HOOG COMFORT

Onze stoelen, banken en bedden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort en duurzaamheid bieden, en veel ervan bevatten ook slimme functies die buitengewoon goed comfort bieden tijdens het zitten of liggen.

FLEXIBILITEIT - INDIVIDUALITEIT

De productie van Hjort Knudsen is in staat een breed scala aan maten, modules, combinaties, stoelen en stevigheid te bieden, zodat onze klanten hun klanten meubelen kunnen aanbieden die op maat zijn gemaakt voor hun specifieke wensen.

ONTWERPEN MET STOF, LEER, HOUT EN METAAL

Met onze brede selectie stoffen en leer, plus metalen en houten voeten, allemaal in een breed scala aan kleuren, hebben onze klanten de mogelijkheid om een geheel uniek en persoonlijk meubelstuk te creëren.