Merk logo

Merk bij Stevens Wonen in Klazienaveen

iLuce zorgt voor één van de belangrijkste dingen in het leven: Licht! In de showroom van Stevens Wonen vind u de mooiste iLuce hanglampen, tafellampen en LEDlampen. Stuk voor stuk prachtige designlampen om een heerlijk warme sfeer in elk interieur te brengen. iLuce heeft een eigen collectie die alleen bij onze dealers verkrijgbaar zijn . Regelmatig creëren we met regelmaat trendy en vernieuwende verlichting, zoals onze populaire Sun collectie, voor een aangename prijs.

Image slide
Merk bij Stevens Wonen in Klazienaveen
Image slide

Golden Sun

De originele Golden Sun design lamp is al jarenlang een trendy bestseller. Immiddels al velen malen getracht te imiteren, is dit originele VANDEHEG design nog nooit geëvenaard.

Het unieke design van deze serie maakt het tevens een bijzondere- en exclusieve lamp. De ruwe, gouden afwerking binnenin is een uniek design element en heeft u nog nooit eerder gezien.


Maak een afspraak

Industrial

De industriële stijl is een stijl van grotere gebaren. De basis van een industrieel interieur bestaat veelal uit neutrale, koelere kleuren zoals zwart-, wit-, bruin-, groen- en grijstinten. Natuurlijke elementen uit kalk, hout, beton en metaal passen hier perfect bij. Het industriële interieur staat voor het woord ‘stoer’. Geen tierlantijntjes, maar grote blikvangers.

Onze range industriële producten voldoen perfect aan bovenstaande eisen, door het rauwe, robuuste design en afwerking zijn deze lampen perfect voor veel interieurs. Dus ben jij op zoek naar de ideale industriële lamp, kijk dan snel hieronder verder.