Merk logo

Jotul bij Stevens Wonen in Klazienaveen

AL SINDS 1853 UW WAPEN TEGEN DE KOU

Jøtul is één van ‘s werelds oudste fabrikanten van kachels, inbouwkachels en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is gebaseerd op meer dan 160 jaar lange traditie van het verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Image slide
Jotul bij Stevens Wonen in Klazienaveen
Kies voor sfeer op het hoogste niveau bij Stevens Wonen!Kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau bij Stevens Wonen!

Noors vakmanschap

De natuur, cultuur en ambachten van Noorwegen zitten ons in het DNA. Wij hebben een passie voor warmte en een schat aan kennis en ervaring, die van generatie op generatie doorgegeven wordt. Daarmee kunnen we degelijke producten voor dagelijks gebruik een vleugje schoonheid en esthetiek meegeven.


Maak een afspraak

Tijdloos design

Onze tijdloze producten slaan een brug tussen heden en verleden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Puur Noors vakmanschap gaat bij ons samen met functioneel design, voor een aantrekkelijk ontwerp dat uitstijgt boven vluchtige trends. Over smaak valt niet te twisten, maar goed ontwerp is meer dan een kwestie van mening. Bij Jøtul geloven we nog altijd dat vorm in dienst moet staan van functie

De Noorse kijk bij Stevens Wonen

Stevens Wonen in Klazienaveen laat je graag nog veel meer JØTUL producten zien. We adviseren je graag!Wij hebben de eeuwenlange ervaring met het Scandinavische klimaat om de strijd tegen de kou aan te gaan en we weten dat warmte meer is dan alleen een getal op een thermometer. Daarom krijgt u met al onze producten het hoogst haalbare: een heerlijk knisperend haardvuur, een mooi omlijst uitzicht op het perfecte vlammenspel, een tijdloos ontwerp en een geoptimaliseerde brandtechniek voor efficiënt en milieuvriendelijk gebruik.

Stevens Wonen in Klazienaveen laat je graag nog veel meer JØTUL producten zien. We adviseren je graag!Maak een afspraak