Merk logo

Merk bij Stevens Wonen in Klazienaveen

PARFUM BERGER, Een andere manier om uw interieur te parfumeren...

Lampe Berger, bekend om zijn beroemde katalytische brander, presenteert u Parfum Berger, een collectie elegante en verfijnde parfumverspreiders voor iedereen die zijn interieur een eigen geursignatuur wil geven.

Image slide
Merk bij Stevens Wonen in Klazienaveen
Nieuwe collectie Maison Berger Paris verkrijgbaar bij Stevens Wonen
Image slide

Aanbieding Maison Berger bij Stevens Wonen in Klazienaveen

Nu tijdelijk 1 liter huisparfum voor in de Lampe Berger

> Sève `Eternelle <

Van € 27,-

Voor € 21,-


Neem contact op met ons

Startesset

Een starters pakket is al vanaf 37,- bij ons verkrijgbaar.

Een geschiedenis van 120 jaar

De Lampe Berger van de apothekersassistent Maurice Berger, die oorspronkelijk ontworpen werd om de lucht van de ziekenhuiszalen te zuiveren, kent al snel een ongekend succes bij het grote publiek.


De Lampe Berger wordt door beroemde designers in een nieuw jasje gestoken, vindt al snel een plekje bij iconen uit de kunstwereld (Coco Chanel, Picasso, Colette en Jean Cocteau) en wordt geleidelijk aan een stijlobject die niet alleen gewaardeerd wordt voor zijn elegante lijnen, luchtreinigende functie, maar ook voor zijn subtiele huisparfums.


Met dit enthousiasme voor ogen besluiten de opvolgers van Maurice Berger deze zo bijzondere wereld te blijven verkennen, met nieuwe design modellen, parfumverspreiders, kaarsen en meer.


De benaming Lampe Berger omvat niet langer de diversiteit aan creaties die het merk weerspiegeld. Naast de Lampe Berger luchtreiniger zijn nu ook parfumsverpreiders en kaarsen verkrijgbaar in de collectie. Eén parfum meerdere manieren om te parfumeren. Maison Berger Paris wordt de nieuwe unieke plek voor creatie en inspiratie rond Franse passie voor kunst en parfum voor het interieur.


Maak een afspraak

Wij zijn meer dan 25 jaar verkooppunt

We zijn inmiddels uitgebreid in ons assortiment van Lampe berger.

En mogen we met trots vertellen dat we benoemt zijn tot premium dealer.

Adviezen en tips van Stevens Wonen

Alleen bij gebruik van een Lampe Berger, de brander en originele huisparfums garandeert 100% werking, kwaliteit en veiligheid. Indien u de Lampe Berger gedurende lange tijd niet gebruikt, adviseren wij u de brander uit uw model te halen om verstopping te voorkomen.

Vervang de brander na iedere 200 keer gebruik of ieder jaar.

Gebruik het huisparfum Neutre Essentiel om de lucht te zuiveren zonder te parfumeren, de intensiteit van het huisparfum te optimaliseren en/of uw brander te neutraliseren bij de overstap naar een ander huisparfum.


Neem contact op met Stevens Wonen