Merk logo

Merk bij Stevens Wonen in Klazienaveen

PARFUM BERGER, Een andere manier om uw interieur te parfumeren...

Lampe Berger, bekend om zijn beroemde katalytische brander, presenteert u Parfum Berger, een collectie elegante en verfijnde parfumverspreiders voor iedereen die zijn interieur een eigen geursignatuur wil geven.

Image slide
Merk bij Stevens Wonen in Klazienaveen
Nieuwe collectie Maison Berger Paris verkrijgbaar bij Stevens Wonen
Image slide

Aanbieding Maison Berger bij Stevens Wonen in Klazienaveen

Délicat Musc Blanc is een poederachtig en subtiel huisparfum! Witte musk wordt in parfum gebruikt om een zachte toets aan te brengen, een betere harmonie te creëren binnen de compositie van een parfum en sensualiteit te genereren. Délicat Musc Blanc opent met het frisse van citrus, gevolgd door een hart van bloemen op een basis van amber, musk en ceder.

Nu tijdelijk 1 liter huisparfum voor in de Lampe Berger

> Dèlicat Musc Blanc <

Van € 27,-

Voor € 21,-


.
Reserveren?

Verkrijgbaar bij Stevens Wonen Klazienaveen

Een compleet pakket is al vanaf 37,- bij ons verkrijgbaar.

Dit is inclusief Lamp, Lont + 250ml navulling.

Ook leuk als kado te geven!!

Wij zijn meer dan 25 jaar verkooppunt

We zijn inmiddels uitgebreid in ons assortiment van Lampe berger.

En mogen we met trots vertellen dat we benoemt zijn tot premium dealer.


Klik hier voor een demo film en werking van Lampe Berger

LOLITA LEMPICKA EXCLUSIEVE COLLECTIE bij Stevens Wonen Klazienaveen

Val voor de betoverende stijl en unieke geur

Maison Berger Paris schrijft een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis.


Met Lolita Lempicka belooft Kerstmis uniek, subtiel en droomachtig te worden. Als een fee heeft de ontwerpster zich over de iconische rituelen van het merk gebogen en hier een vleugje poëzie aan gegeven. Zo heeft zij de legendarische Berger lamp, het geurboeket en de kaars van Maison Berger Paris gehuld in paars, met een transparante gloed, hier en daar een vleugje goud, klimopblaadjes en een libel.


En we laten ons graag betoveren door hun unieke geur. Voor het eerst werd namelijk een lichaamsparfum op zeer getrouwe wijze omgezet in een geurmelodie voor het interieur. Een technisch kunststukje van Maison Berger Paris, dat er in slaagde om alle sensuele, gourmand en vrouwelijke accenten van "Mon Premier Parfum" van Lolita Lempicka te behouden.

Voor de feestdagen weet Maison Berger Paris zo zijn unieke vakmanschap een vleugje betovering te geven met deze exclusieve, absoluut magische serie.


Klik hier

COLLECTIE AROMA GEUREN EN EMOTIES

Een collectie geuren met essentiële oliën met aromachologische eigenschappen, om u helemaal over te geven aan uw emoties.

Een collectie parfums die je goed doen!

Ons dagelijks leven is vaak vol stress en spanningen en ons huis moet dan ook een cocon zijn waar positieve emoties overheersen. Om die reden heeft Maison Berger Paris de Aroma collectie ontwikkeld, geïnspireerd op de weldadige werking van essentiële oliën. De Aroma collectie omvat subtiele parfums die ontspannen, nieuwe energie geven en het humeur een flinke boost geven.

Hoe werkt het?

De Aroma collectie bestaat uit meerder parfums die ontwikkeld werden volgens een gepatenteerd en gecertificeerd protocol dat een weldadige invloed op emoties heeft.

Verder bestaan deze geurcomposities uit essentiële oliën, waarvan de weldadige aromachologische eigenschappen erkend zijn. Zij versterken namelijk de weldadige eigenschappen die het Aroma assortiment ons biedt: ontspanning, energie en vreugde.

Deze geheel nieuwe geurcreaties hebben zo, op een geheel natuurlijke wijze, een positieve invloed op ons humeur en onze emoties.


Neem contact op met ons

Een geschiedenis van 120 jaar

De Lampe Berger van de apothekersassistent Maurice Berger, die oorspronkelijk ontworpen werd om de lucht van de ziekenhuiszalen te zuiveren, kent al snel een ongekend succes bij het grote publiek.


De Lampe Berger wordt door beroemde designers in een nieuw jasje gestoken, vindt al snel een plekje bij iconen uit de kunstwereld (Coco Chanel, Picasso, Colette en Jean Cocteau) en wordt geleidelijk aan een stijlobject die niet alleen gewaardeerd wordt voor zijn elegante lijnen, luchtreinigende functie, maar ook voor zijn subtiele huisparfums.


Met dit enthousiasme voor ogen besluiten de opvolgers van Maurice Berger deze zo bijzondere wereld te blijven verkennen, met nieuwe design modellen, parfumverspreiders, kaarsen en meer.


De benaming Lampe Berger omvat niet langer de diversiteit aan creaties die het merk weerspiegeld. Naast de Lampe Berger luchtreiniger zijn nu ook parfumsverpreiders en kaarsen verkrijgbaar in de collectie. Eén parfum meerdere manieren om te parfumeren. Maison Berger Paris wordt de nieuwe unieke plek voor creatie en inspiratie rond Franse passie voor kunst en parfum voor het interieur.


Maak een afspraak

Adviezen en tips van Stevens Wonen

Alleen bij gebruik van een Lampe Berger, de brander en originele huisparfums garandeert 100% werking, kwaliteit en veiligheid. Indien u de Lampe Berger gedurende lange tijd niet gebruikt, adviseren wij u de brander uit uw model te halen om verstopping te voorkomen.

Vervang de brander na iedere 200 keer gebruik of ieder jaar.

Gebruik het huisparfum Neutre Essentiel om de lucht te zuiveren zonder te parfumeren, de intensiteit van het huisparfum te optimaliseren en/of uw brander te neutraliseren bij de overstap naar een ander huisparfum.


Neem contact op met Stevens Wonen