Merk logo

Maxfurn bij Stevens Wonen in Klazienaveen

Maxfurn is opgericht in 1986 en was aanvankelijk werkzaam onder de namen Fonkel Meubelmarketing, Sprankel Meubel en Kastel Meubel. Sinds 2007 opereren wij onder de naam Maxfurn.

Onze kernactiviteit bestaat uit het continu ontwikkelen en realiseren van vlot verkopende meubelproducten ten behoeve van de Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse markt.

Goede kwaliteit, correcte service en een goede nazorg maken een vast deel uit van onze marktstrategie.

Image slide
Maxfurn bij Stevens Wonen in Klazienaveen
Kies voor sfeer op het hoogste niveau bij Stevens Wonen!Kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau bij Stevens Wonen!
Image slide

Aanpassing aan de markt

Maxfurn is de samenvoeging van de diverse meubelbedrijven en distributie-activiteiten. Behalve onze activiteiten in Azië, hebben wij onze eigen fabriek Maxfurn Romania.

Vanwege het unieke, complementaire karakter van de meubelen zijn wij in staat een zeer breed assortiment van producten te realiseren die innovatief en eigentijds zijn.


Maak een afspraak

Eigen collectie

Als meubelfabrikant werkt Maxfurn continu aan een fris en eigentijds assortiment. Er wordt gebruik gemaakt van moderne productiemethoden. Productlijnen worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Dit garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit-prijsverhouding alsook flexibiliteit waardoor vele producten zeer klant-specifiek kunnen worden aangeboden. En elke fase in het productieproces wordt nauwkeurig gevolgd door onze eigen kwaliteitscontroleurs.

Bij Stevens Wonen

RUIM 30 JAAR ERVARING

Wij zijn al 30 jaar een succesvol bedrijf in zitmeubelen, stoelen, kasten, tafels en slaapkamermeubelen. Deze meubelen voldoen aan de behoeften van de brede middenklasse consumenten, waarbij wij de prijs-kwaliteit verhouding voortdurend centraal stellen. Tevens zijn wij de uitvinders van “LAMULUX” producten, van modern tot eigentijds


Maak een afspraak